Medlemsansökan

Alla aktiva måste betala medlemsavgift för att få delta i IFK Strömsunds aktiviteter.

Deltagaravgiften är:

• 150 kr per person eller
  • 300 kr per familj

Även om du inte är aktiv i IFK Strömsund, så kan du söka om medlemsskap i föreningen. Genom att bli medlem stödjer du klubben och hjälper barn och ungdomar till ett sundare liv.

Så här blir du medlem:

• Ange om du är aktiv i en eller flera idrotter eller om du vill bli stödmedlem.
  • Läs igenom informationen om Personuppgiftslagen
  • Bocka i rutan framför "Jag har härmed tagit del av..."
  • Fyll i ditt personnummer
  • Klicka på Nästa

Om du redan är registrerad som medlem så får du information om detta. Är du inte medlem så skickar vi ut information om hur du ska betala din medlemsavgift.

Inbetalning av medlemsavgift

• Sätt in avgiften på bankgironummer: 418-5062
  • Uppge personnummer, namn, adress, och ev e-post

Har du frågor angående medlemskapet så kan du skicka ett mail till: This is a mailto link eller ringa 0670-611475 (mån-fre kl 9-13)

Du är varmt välkommen som ny medlem i en idrottsförening med höga ambitioner!

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter