Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK STRÖMSUND
FOTBOLL

IFK Strömsund
0 - 3
Sollefteå GIF FF
IFK Strömsund0 - 3Sollefteå GIF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 oktober, 14:00
Plats:Strömsvallen
Tävling:
Matchnummer: 000315004
Samling:13:00
KVALMATCH!
2018-10-19 21:10

Årets sista hemmamatch för IFK Strömsunds herrar är inte vilken match som helst! Kvalmatch till div tre är vad som bjuds och det är många år sedan Strömsund senast var uppe och nosade på spel så pass högt upp i seriesystemet!


Så sent som ifjol spelade IFK Strömsund i division fem. Det är därför ingen överdrift att säga att laget gjort en stark säsong första året i fyran. Under säsongen har laget visat sig vara utomordentligt svårslaget och har under årets alla serie- och träningsmatcher endast förlorat fyra kamper.

 

I seriepremiären tidigt i våras ställdes laget mot seriefavoriterna Offerdal. Direkt från avspark visade killarna att man inte hade tänkt sig att visa någon överdriven respekt för de etablerade division- yralagen. Redan efter en minut i första tävlingsmatchen för året tog Strömsund ledningen och matchen slutade så småningom oavgjord 1-1. Och i den andra omgången mötte laget det från division tre nedflyttade Tandsbyns FK och tog en mycket tung seger genom att på bortaplan vinna med 1-0.

 

Nykomlingarna i division fyra har därefter under hela säsongen kunnat  fortsätta på samma imponerande sätt och är nu alltså mitt uppe i ett kvalspel till division tre.

 

I kvalet mötte laget förra helgen Söråker från Timrå på bortaplan. Matchen slutade 0-0 efter att Strömsund åter stått för en stark prestation. Att IFK var närmast segern var det inget snack om och speciellt i slutet av matchen var det mycket nära att segermålet skulle ha kommit.

 

Dagens motståndare Sollefteå vann i förra kvalomgången över Höga Kusten med 2-1 och ligger därmed bra till i kvalserien.  Men en seger för IFK idag innebär att hemmakillarna passerar Sollefteå inför sista kvalomgången nästa helg! Spännande!

 

Välkommen!

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer