Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK STRÖMSUND
FRIIDROTT

Nya riktlinjer från kommunen
2020-11-11 15:37

Hej!

 

Pandemin är inte över. Antalet fall av covid-19 ökar igen och utvecklingen är oroande.  Därför har kommunen beslutat om åtgärder för att snabbt försöka dämpa smittspridningen. Detta genom att begränsa möjligheterna till sociala kontakter på fritiden. Här kommer information som berör er föreningar.

 

Simhallar och kommunala idrottshallar stänger från och med 13 november

Hallarna stänger för föreningsverksamhet, de är sedan tidigare stängda för allmänheten. Hallarna är endast öppna för skolornas idrottslektioner. Stängningen gäller i första hand till sista november.

·       Simhallar: Strömsund, Gäddede, Hammerdal, Hoting.

·       Kommunala sporthallar: Hjalmarhallen, Engconhallen, Strömerhallen, Ö2 Vattudalsskolan, Bredgårdsskolans gymnastiksal, Frostviksskolans gymnastiksal, Centralskolans gymnastiksal, Jormskolans gymnastiksal.

 

De gym som ligger i kommunala lokaler får vara öppna. Dock är det mycket viktigt att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att skapa en trygg och säker verksamhet.

 

Vi följer utvecklingen – fler åtgärder kan komma

Kommunen följer utvecklingen noga, och beroende på vad som händer kan det bli aktuellt med fler åtgärder. Vi förstår att detta påverkar er verksamhet, men hoppas på förståelse. Vi har alla ett ansvar gentemot våra medmänniskor – tillsammans kan vi dämpa smittspridningen!

 

Vi återkommer med besked om när hallarna kan öppna igen.

 

Läs hela nyheten om de nya åtgärderna på www.stromsund.se/corona

 
Våra Sponsorer