SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STRÖMSUND
FRIIDROTT

Välkommen till IFK Strömsund - Friidrott

Träning är som bäst och mest meningsfull när den får oss att utvecklas, må bra och ha roligt på samma gång. Tycker du det är kul att springa, hoppa och kasta? Då ska du prova på Friidrott! Vi erbjuder en allsidig träning där du får testa olika grenar och du hittar säkert någon eller flera som passar dig.

 

Välkommen att höra av dig till oss


Friidrottssektionen Jörgen Eriksson 
070-3924528

jorgen.ersberga@gmail.com 

Dunderkastet 2021
2021-03-17 13:48

IFK Strömsund inbjuder till Dunderkastet på Strömsvallen i Strömsund, lördag den 24 juli kl. 11.00


Grenar: Kula, Spjut, Diskus och Slägga


Klasser: P/F 13-19, K och M


Anmälan: Senast söndag den 18 juli till E-post: jorgen.ersberga@gmail.com


Anmälningsavgift: 60 kr/gren. Skall betalas samtidigt med anmälan till IFK Strömsund Friidrotts bankgiro: 5852-5593 alt. Swish: 070-392 45 28 (Ange ”Dunderkast -21” samt vilka grenar du deltar i, i meddelande)


Efteranmälan: Mot dubbel avgift och i mån av plats. Skall betalas före start. Inbetalning som sker efter den 18 juli betraktas som efteranmälan.


Priser: Deltagarmedalj till alla deltagare


Upplysningar: Jörgen Eriksson, jorgen.ersberga@gmail.com eller 070-392 45 28

Julklappstips
2020-11-20 13:17
Friidrottssektionen kommer att förnya sin garderob med tränings- och tävlingskläder samt överdrag. Märket är Craft och det är ett ganska brett sortiment av linnen, shorts, t-shirts, jackor, hoodies och sweatpants, etc till förmånliga priser. 
Du som är intresserad skickar ett mail till Veronica Karlsson, venche_k@hotmail.com som ansvarar för en samlad beställning före jul. 
OBS! Kontakta henne senast söndag den 6 december så vi är säkra på att få leverans före jul. 


Nya riktlinjer från kommunen
2020-11-11 15:37

Hej!

 

Pandemin är inte över. Antalet fall av covid-19 ökar igen och utvecklingen är oroande.  Därför har kommunen beslutat om åtgärder för att snabbt försöka dämpa smittspridningen. Detta genom att begränsa möjligheterna till sociala kontakter på fritiden. Här kommer information som berör er föreningar.

 

Simhallar och kommunala idrottshallar stänger från och med 13 november

Hallarna stänger för föreningsverksamhet, de är sedan tidigare stängda för allmänheten. Hallarna är endast öppna för skolornas idrottslektioner. Stängningen gäller i första hand till sista november.

·       Simhallar: Strömsund, Gäddede, Hammerdal, Hoting.

·       Kommunala sporthallar: Hjalmarhallen, Engconhallen, Strömerhallen, Ö2 Vattudalsskolan, Bredgårdsskolans gymnastiksal, Frostviksskolans gymnastiksal, Centralskolans gymnastiksal, Jormskolans gymnastiksal.

 

De gym som ligger i kommunala lokaler får vara öppna. Dock är det mycket viktigt att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att skapa en trygg och säker verksamhet.

 

Vi följer utvecklingen – fler åtgärder kan komma

Kommunen följer utvecklingen noga, och beroende på vad som händer kan det bli aktuellt med fler åtgärder. Vi förstår att detta påverkar er verksamhet, men hoppas på förståelse. Vi har alla ett ansvar gentemot våra medmänniskor – tillsammans kan vi dämpa smittspridningen!

 

Vi återkommer med besked om när hallarna kan öppna igen.

 

Läs hela nyheten om de nya åtgärderna på www.stromsund.se/corona

Pausade träningar för friidrotten
2020-11-10 11:01
Med anledning av COVID-19 kommer friidrotten inte att erbjuda någon ungdomsverksamhet de närmaste två veckorna. 
Vi uppdaterar informationen löpande.
2020-08-10 13:01
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Hem, 04/06 11:37 
Hem, 30/04 06:46 
Hem, 29/03 15:02 
 
Våra Sponsorer