SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dunder fredag

På stora scenen Dunderfredagen - Jill Johnson!
2023-05-25 22:57

Vi har lyckats boka en av Sveriges mest älskade artister på Dunderfredagen! Hon fick sitt stora genombrott 1998 när hon vann melodifestivalen med låten "Kärleken är" och slutade på en 10:e plats i Eurovision Song Contest. 2003 deltog hon igen i melodifestivalen med låten "Crazy in love". Bidrag slutade på en fjärde plats i finalen och blev en stor hitlåt. 

Kan man räknas som veteran när man är mitt i livet?  Svar ja. Om man heter Jill Johnson och har turnerat sedan man var fjorton. I över trettio år har hon brunnit för musiken. Hon har tilldelas kristallen för "Årets kvinnliga programledare", Ulla Billquist-stipendiet, en grammis i kategorin "Årets schlager/dansband", kristallen för Jills veraanda i kategorin "Årets realityprogram", Edvardspriset och medaljen Litteris et artibud i guld för framstående konstnärliga insatser inom svenskt musikliv. 

 

Missa inte detta uppträdande!

 
Våra Sponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer