SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dunder lördag

En hyllning till Ted Gärdestad
2022-05-16 21:27

Vi kan med stolthet presentera att Rock ´n Roll Machine populära hyllning till Ted Gärdestad kommer att uppträda lördagen den 9 juli kl 20,30 på Dundermarknaden.

1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer - Ted Gärdestad!
 
Bandet bestående av hela tretton personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted och Kenneths musik och texter, blandat med några korta berättelser om åren med Ted på turné.
 
Visst minns man...
 
Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Ge En Sol, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kaliforniens Guld, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-Claque m.fl.
 
Vill ni lyssna på ett smakprov på youtube?
 
Våra Sponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer