SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knallemarknad

Information om reglerna för medverkan på knallemarknaden
2024-01-04 09:45

Nu är det dags att planera för årets knallemarknad. Den 5-7 juli kör vi årets Dundermarknad. Knallemarknaden är förlagd till grusplanen utanför hembygdsgårdsområdet. 

 
Nedan följer information och regler för medverkan på Dundermarknaden 2024:

1. Specificera hela sortimentet noggrant. Endast de produkter ni vid anmälan uppgett att ni ska sälja får säljas. I annat fall kan vi be er sluta sälja de varor ni inte specificerat i er anmälan. Exempel: Det räcker inte att uppge ”hantverk”, ni måste precisera sortimentet. Detta för att underlätta placeringen av knallarna. Ni får inte sälja produkter som inte är godkända i Sverige. Ni får inte heller sälja eller använda explosiva varor såsom smällare.

 

2. Övriga önskemål. Om ni av personliga eller försäljningsmässiga skäl inte önskar stå bredvid någon specifik knalle måste detta uppges i anmälan. Det kan vara mycket svårt, eller omöjligt, att ändra på placeringar i efterhand.

 

3. Disponering av bokad yta och kringyta. Om ni ska ha bil/husvagn/husbil/släpvagn i anslutning till

försäljningsplatsen måste detta anges vid anmälan. Ekipaget bakom er försäljningsplats får ej på längden överskrida de antal meter ni betalar för. Maxbredd på fordon/släpvagn är två meter.

 

I annat fall måste ni boka extra plats för ert fordon/släp. Vi debiterar då en kostnad om 100 kronor per meter för ert fordon/släp. Om ert ekipage kräver extra höjdutrymme måste ni ange det i er anmälan.  

 

OBS: Knallemarknadens plan kan ha mindre ojämnheter eller små lutningar. Ta därför med egna träklossar/brädor eller liknande för önskad korrigering av ert ekipage. Det finns möjlighet att gratis parkera husvagn/husbil/släpvagn strax utanför marknadsområdet. OBS: Det finns ingen möjlighet till eluppkoppling vid den kostnadsfria parkeringen.

 

4. Städning. Ni ansvarar för att den plats med kringyta samt eventuell bokad extra yta, är välstädad vid er avfärd söndag 9 juli 2023 . Om så inte är fallet dokumenteras platsen med foto och vi debiterar en städavgift på 750 kronor. Ni godkänner detta genom att underteckna och återsända denna anmälan.

 

För information om knallemarknad/mattorg kontakta

IFK Strömsund kansli

Tel 0670-611 475

E-mejl: dundermarknad@ifkstromsund.se

 

Varmt välkomna!

 
Våra Sponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer